Om Danskhypnose

Hos DANSK HYPNOSE blir du møtt med en overveiende psykologfaglig tilgang.

Hans Laustsen har tilbudt hypnoterapi hos Stavanger Soneterapi i mange år. Hans språk er nå halvparten norske. Du kan bedømme forståelse i videoen under – bare husk at ved hypnoterapi og meditasjon er språket forenklet og du trenger ikke forstår alt i detalj.

HansLaustsen

Hans er utdannet i psykologi ved Roskilde universitet og er sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri fra Bispebjerg Hospital.

Envidere er han autorisert av sunnhetsstyrelsen i Danmark og autorisert av Helsedirektoratet i Norge. Han har arbeidet profesjonelt med utvikling av mennesker i over 30 år.

For deg som ønsker hjelp er det viktig at din behandler er profesjonelt utdannet – det vil si at din behandler har lært forskjellige hypnose teknikker og kan tilpasse teknikkene etter dit behov, samt har en solid akademisk og autorisert bakgrunn innenfor psykologi.

Hypnoterapi

Hans Laustsen er utdannet i NGH regi – det er den største hypnose organisasjonen i verden. Han er videreutdannet i “Ericksonian Hypnosis” som er hypnose med vekt på å aktivere dine indre ressurser.

Mindfulness

Hans Laustsen er MBSR Mindfulness Instruktør utdannet fra MindfulWays, Center for Mindfulness og Det Danske Institutt for Stress.

Det viktigste for meg er at pasienter blir forstått faglig profesjonelt og blir møtt der hvor de er rent mentalt.

utdannelser og sertifiseringer

Hypnotisør & Hypnoterapeut (NGH)
Master of Psychology
RAB registreret behandler / psykoterapi
Aut. Psykiatrisk sygeplejerske (DK)
Certified Mindfulness Trainer (MBSR)
Autoriseret af Sundhedsstyrelsen (DK)
Autorisert av Helsedirektoratet (N)

Dansk Selskab for Klinisk Hypnose