Angst / Klaustrofobi

Er små innelukket rom som heis eller toalett noe av det verst tenkelige?

 
Det kan være du engang har vært låst inne på et lite mørkt rom.
 
Kanskje du fremdeles husker dette, men bare ikke kan endre dine reaksjoner.
 

Angsten tar over

og bringer deg

helt ut av deg selv.

 
Når man får urasjonell angst er det gamle emosjonelle forsvarsmekanismer som tar over kontrollen for å hjelpe deg til å ikke komme i samme "farlige " situasjon igjen.
 
 
 
 
Det er altså angsten fra en gang da du var liten – et skremt liten barn - som tuller med deg.
 
I hypnoseterapi - sammen med en profesjonell hypnoseterapeut - kan du ta tilbake kontrollen og komme helt tilbake til deg selv igjen også når du er på et mørkt lite rom.
 
Andre folk med klaustrofobi har et stort behov for frihet og er redde for at den frihet skal bli tatt fra dem.
 
En kvalifisert hypnoseterapeut kan hjelpe deg til å løse opp den kobling som er mellom å være redde og være et innelukket sted.
 
 
 
 
Sjekk ut din hypnose kapasitet på 3 minutter, og få gratis tips for å oppnå suksess med hypnoseterapi
 

 
96% vil anbefale
andre i samme situasjon
å bestille hypnoseterapi
 
 
 
 


 
Hypnoseterapeut Hans Laustsen er den kjente danske hypnotisøren fra Stavanger Soneterapi, hvor han gjennem over 15 år har hjulpet mange med forskjellige psykiske problemer og afhengigheter.
 
Hypnoseterapeut Hans Laustsen er utdannet i psykologi ved Roskilde universitet og er sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri fra Bispebjerg Hospital.

Envidere er han autorisert av sunnhetsstyrelsen i Danmark. Han har arbeidet profesjonelt med utvikling av mennesker i over 30 år.

For deg som ønsker hjelp er det viktig at din behandler er profesjonelt utdannet – det vil si at din behandler har lært forskjellige hypnose teknikker og kan tilpasse teknikkene etter dit behov, samt har en solid akademisk og autorisert bakgrunn innenfor psykologi.


Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Innehaveren tilbyr behandling ved hjelp av hypnose, veiledning til selvhypnose og mindfulness slik at du selv kan gjennomføre den behandlingen du ønsker.
DANSK HYPNOSE Stavanger | Org.nr: 922 209 871 | Boganesveien 10, 4030 Stavanger - Norge | mail@danskhypnose.dk