Start / Hjemmeopgaver / flow

Flow øvelse

Flow er en tilstand av fullstendig fokusert og engasjert opplevelse av en aktivitet der man er dypt oppslukt og fordypet i det man holder på med.

Det er en tilstand der man er fullstendig oppslukt av den aktuelle oppgaven eller aktiviteten og har en følelse av full konsentrasjon, motivasjon og glede ved å utføre den.

I flow-tilstanden opplever man ofte en følelse av at tiden forsvinner og at produktiviteten og kreativiteten øker.
 
Flow er en tilstand av fokus og engasjement som kan oppleves når vi utfører en oppgave eller aktivitet som matcher våre ferdigheter og evner.
 
Når vi er i flow, føler vi oss oppslukt i oppgaven og har en følelse av kontroll og mestring. Det er som om tiden står stille, og vi mister følelsen av selvbevissthet og bekymringer.
 
Flow oppleves ofte når vi utfordrer oss selv og har et klart mål for aktiviteten vår. Det kan være å spille et instrument, løpe, male, eller engasjere seg i en intellektuell oppgave.
 
Å oppleve flow kan være en kilde til glede, motivasjon og økt prestasjon.

 
 

Flow øvelse i forbindelse med overspising:

  1. Skriv en liste over ting som gir deg en følelse av flow.

  2. Sett listen på kjøleskapet eller i skapet der du har snob og chips.

  3. Når du er på vei for å dekke ditt behov med mat, snob eller chips, vil du først prøve ut ett eller flere alternativer fra denne listen.
 
 
 
 
 
Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Innehaveren tilbyr behandling ved hjelp av hypnose, veiledning til selvhypnose og mindfulness slik at du selv kan gjennomføre den behandlingen du ønsker.
DANSK HYPNOSE Stavanger | Org.nr: 922 209 871 | Boganesveien 10, 4030 Stavanger - Norge | mail@danskhypnose.dk