Start / Adresse

BRUK inndgang til REMA1000
Gå opp til første etasje

Følg skilte

 
DANSKHYPNOSE Stavanger
Boganesveien 10
Hinna
4020 Stavanger
 
 
Ret overfor Cirkel K besinstasjon og ovenpå REMA 1000
 
 
Du kan parkere gratis på store pladsen til høyre for bygget.

OBS max 1 timers parkering foran REMA1000. Det kan være for litt når du skal til hypnose.
 
 
 
 
Kolumbus linje 3 & 2 - mellem Stavanger byterminal og Sandnes Rutebilstasjonhar holdeplass ret foran bygget.
 
 
 
DANSKHYPNOSE Stavanger
Hans Laustsen har, på Stavanger Soneterapi, gennem seneste 10 år hjulpet mange til at opnå en bedre livskavlitet med hypnosetrapi.
 
 

 
 
 

 
 
 
Hypnoseterapeut Hans Laustsen er den kjente danske hypnotisøren fra Stavanger Soneterapi hvor han gjennem nesten 20 år har hjulpet mange med forskjellige psykiske problemer og afhengigheter.
 
 
Hans Laustsen er utdannet i psykologi ved Roskilde universitet og er sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri fra Bispebjerg Hospital.

Envidere er han autorisert av sunnhetsstyrelsen i Danmark. Han har arbeidet profesjonelt med utvikling av mennesker i over 30 år.

For deg som ønsker hjelp er det viktig at din behandler er profesjonelt utdannet – det vil si at din behandler har lært forskjellige hypnose teknikker og kan tilpasse teknikkene etter dit behov, samt har en solid akademisk og autorisert bakgrunn innenfor psykologi.
Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Innehaveren tilbyr behandling ved hjelp av hypnose, veiledning til selvhypnose og mindfulness slik at du selv kan gjennomføre den behandlingen du ønsker.
DANSK HYPNOSE Stavanger | Org.nr: 922 209 871 | Boganesveien 10, 4030 Stavanger - Norge | mail@danskhypnose.dk