Hypnoterapi / 10 fakta om hypnoseterapi

10 fakta om hypnoseterapi

1

 
Hypnotisøren har ingen makt over deg, det skjer kun på TV.
 

2

 
Terapeutisk hypnoseterapi har en helt annen fremgangsmåte og funksjon.
 

3

 
Det betyr også at du bare kan få hjelp med hypnoseterapi hvis du selv ønsker det.
 

4

 
En individuell hypnosetime, tilsvarer 5-10 effekt gange vanlig samtaleterapi, om du tar timen hos en psykologiutdannet hypnoseterapeut. 
 

5

 
Hypnoseterapi har mange års, og ganske omfattende, vitenskapelig dokumentasjon bak seg.
 

6

 
Hypnoseterapi har ingenting med tro, overtro eller mystikk å gjøre.
 

7

 
Hypnoseterapi er en psykologisk veldokumentert metode, som er ganske effektiv for de som er motiverte til å se dypere inn i seg selv.
 

8

 
Hypnoseterapi er en skånsom og effektiv måte å behandle følelsesmessige konflikter, eller når du handler/reagerer mot din vilje eller handler mot fornuften. F.eks. hvis du blir redd uten at det er en objektiv grunn til frykt.
 

9

 
Hypnoseterapi fungerer bare på de som har lyst å få hjelp. På de som ønsker å jobbe aktivt for å bli bedre kjent med seg selv. 
 

10

 
Sterkt mistroiske, skeptiske eller veldig rasjonelle mennesker har ofte ikke effekt av hypnoseterapi.
 
 
 
 
Sjekk ut din hypnose kapasitet på 3 minutter, og få gratis tips for å oppnå suksess med hypnoseterapi
 

 
96% vil anbefale
andre i samme situasjon
å bestille hypnoseterapi
 
 
 


 
 


 
Hypnoseterapeut Hans Laustsen er den kjente danske hypnotisøren fra Stavanger Soneterapi, hvor han over 15 år har hjulpet mange med forskjellige psykiske problemer og afhengigheter. Hypnoseterapeut Hans Laustsen er utdannet i psykologi ved Roskilde universitet og er sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri fra Bispebjerg Hospital.

Envidere er han autorisert av sunnhetsstyrelsen i Danmark. Han har arbeidet profesjonelt med utvikling av mennesker i over 30 år.

For deg som ønsker hjelp er det viktig at din behandler er profesjonelt utdannet – det vil si at din behandler har lært forskjellige hypnose teknikker og kan tilpasse teknikkene etter dit behov, samt har en solid akademisk og autorisert bakgrunn innenfor psykologi.


Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Innehaveren tilbyr behandling ved hjelp av hypnose, veiledning til selvhypnose og mindfulness slik at du selv kan gjennomføre den behandlingen du ønsker.
DANSK HYPNOSE Stavanger | Org.nr: 922 209 871 | Boganesveien 10, 4030 Stavanger - Norge | mail@danskhypnose.dk